Een kennismaking met mij.

Ook ik heb vele verschillende wegen bewandeld, trainingen gevolgd, op zoek naar mijzelf. Het leverde me echter niet die verbinding met mijzelf op waar ik zo naar verlangde.
De levensfilosofie van deze Indianen raakt velen heel diep en mij ook.
De meditaties en workshops vanuit de enorme wijsheid van deze indianen lijn en de opleiding voor healer, die ik nu volg, bij Startree, bracht daar verandering in. Daar maakte ik intensief kennis met het gedachtengoed van de Indianen, bijvoorbeeld met hoe zij zich verbinden met Moeder Aarde en de Zon.
Voor mij was de kennismaking met deze manier van werken essentieel omdat het me uitnodigt om echt op een diepere laag naar mezelf te kijken en me vraagt om contact te maken met mijn hart en ziel. En dat raakte me heel diep en dat doet het nog dagelijks.

De meditaties en healingen, die ik geef hebben dan ook als basis dat ze je dichter bij je oorspronkelijke zelf brengen. Hiermee kan je makkelijker je kracht, plezier en liefde voor het grote geheel, jezelf en anderen ervaren. Dit brengt je bij het ervaren van je heelheid.

Kortom: mijn drijfveer is om mensen dichterbij zichzelf, Moeder Aarde en Great Spirit  te brengen zodat je in deze verbinding je eigen leven kan creëren.
Wat ik doe is je uit nodigen om je te verbinden en contact te maken met je lichamen, je hart en je innerlijke wereld en om die met elkaar te verbinden om vanuit die harmonie in jezelf te leven.

Voor het healing en meditatie werk ben ik werkzaam geweest in vele takken van de zorgboom.

Contact:
Na deze eerste kennismaking nodig ik je voor verdere informatie of opgave van harte uit om aansluitend te bellen of te mailen. Ben benieuwd naar jouw reactie!
Wil je tot slot wijsheid wensen op jouw weg met de volgende woorden:

The unknown is full of love
Marijke ten Hengel
Warme groet,
Marijke ten Hengel